"Čekamo Ronaldove rezultate"

Trener Juventusa Andrea Pirlo rekao je da će u utorak uveče biti gotovi rezultati testiranja na koronavirus fudbalera Kristijana Ronalda.

Izvor: SN

Utorak, 27.10.2020.

16:35

Photo by Valerio Pennicino/Juventus FC via Getty Images

Pirlo je dodao da će oni koji u predstojećoj utakmici budu igrali protiv Barselone, morati da se žrtvuju za dobru igru i rezultat.

On je dodao da će rezultati biti gotovi već u utorak, ali da ne zna da li će Ronaldo biti u postavi čak iako budu negativni.

"Moramo da sačekamo rezultate, mislim da će stići večeras. Prvo to da sačekamo, pa ćemo videti. Za sada je sve otvoreno", rekao je Pirlo, preneli su italijanski mediji.

Fudbaleri Juventusa igraju u sredu od 21 sat na svom terenu u Torinu protiv Barselone, utakmicu drugog kola Grupe G u Ligi šampiona.

Trener crno-belih rekao je da neće moći da računa na kapitena Djordja Kjelinija i Matijsa de Lihta, a da je neizvestan nastup Leonarda Bonučija, koji se i dalje oporavlja od povrede mišića.

"Računaću na raspoložive igrače. Barslona je jaka, u svom sastavu ima velike šampione i moramo da odigramo sjajno. Igrači se sigurno morati da se žrtvuju i odigraju dobar meč. Imam samo četvoricu defanzivaca i tako ćemo ćemo igrati", dodao je nekadašnji fudbaler Juventusa.

On je ocenio da su Paulo Dibala i Alvaro Morata dobro odigrali protiv Verone (1:1) i naveo da Veston Mekeni neće sutra igrati u odbrani.

"Dobro su igrali, šteta što nisu postigli golove. Mekeni trenira ali ne verujem da sutra može da igra u odbrani",
dodao je Pirlo.

Juventus je ove sezone neporažen, ali je osvojio samo devet bodova iz pet utakmica u Seriji A. Takmičenje u Ligi šampiona torinski tim počeo je pobedom 2:0 protiv Dinama iz Kijeva, prošle sedmice.

Pirlo je rekao da je ekipa "trenutno pod rekonstrukcijom".

"Ne znam koliko vremena, nadam se da ću imati igrače na raspolaganju. Mi smo pod rekonstrukcijom, ali ne smemo svuda da gubimo bodove", dodao je on.

I Barselona je takmičenje u Ligi šampiona počela pobedom, protiv Ferencvaroša 5:1.

"Imamo sreće da se takmičimo sa velikim klubovima i sjajnim igračima. Već 15 godina Ronaldo i Mesi rade velike stvari. Ovo nije odlučujući meč, ali radujemo se što ćemo moći da pokažemo koliko vredimo. (Lionel) Mesi je i dalje u vrhu, igrao sam protiv njega mnogo puta kao igrač, a sutra ću prvi put kao trener. Takve igrače morate da gledate na drugačiji način i nadate se da neće imati svoj najbolji dan", rekao je Pirlo.

"U Barseloni ima sjajnih igrača, uprkos nekih izostanaka. Za nas će biti ključni odlučnost i želja. Biće teško ali lepo", dodao je Pirlo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: