"Potrošio sam 1.000.000$ za sat vremena od prve plate"

Šekil O'Nil bio je verovatno najdominantniji centar NBA lige u svoje vreme.

Izvor: MS

Ponedeljak, 26.10.2020.

17:46

Mandatory Credit: Jed Jacobsohn /Allsport

Nekadašnji košarkaš Orlando Medžika, Los Anđeles Lejkersa, Majami Hita, Finiks Sansa, Klivlend Kavalirsa i Boston Seltika, koji je osvojio ukupno četiri titule NBA lige, govorio je o svojim počecima.

Tačnije, o tome kako se ponašao kada je 1992. godine dobio prvi veliki novac potpisom za Orlando.

"Nakon potpisa kupio sam nekoliko luksuznih automobila, nakita, svašta sam kupovao. Trošio sam toliko puno da su me iz banke nazvali i rekli mi da će me to uništiti ako nastavim trošiti toliko", rekao je O'Nil u emisiji "Shark Tank". A onda i šokirao.

"Potrošio sam milion dolara od prve plate za samo sat vremena. Čovek iz banke me upozorio da ne trošim toliko jer nisam računao na porez i slične stvari", rekao je O'Nil, čije bogatstvo se danas procenjuje na oko 400 miliona evra.

O'Nil se posle igračke karijere odlučio da bude stručni konsultant na nekoliko uglednih TV mreža u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: