Nurmagomedov najavio dolazak u Srbiju

Predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin i Habib Nurmagomedov dogovorili su se da nepobedivi šampion uskoro poseti Srbiju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2020.

13:15

Nurmagomedov najavio dolazak u Srbiju
Foto: Reuters/Christopher Pike

"Čestitke Habibu Nurmagomedovu na svemu što je uradio u svojoj karijeri, a od svega najviše vredi što je svetu pokazao šta znači biti veliki čovek! Uskoro ćemo ga ugostiti u Srbiji", napisao je Borovčanin na Fejsbuku uz snimak razgovora sa "Orlom iz Dagestana".

"Veliki pozdrav za Srbiju, vidimo se uskoro, kad god Nenad kaže i kad god da se dogovorimo, ja sam spreman da dođem u posetu", poručio je Nurmagomedov u video razgovoru sa predsednikom BSS.

Nurmagomedov je u subotu uveče odbranio svetskog UFC šampiona pobedom u Abu Dabiju protiv Amerikanca Džastina Gejdžija, a odmah potom najavio kraj karijere sa učinkom 29-0.

Èestitke Habibu Nurmagomedovu na svemu što je uradio u svojoj karijeri, a od svega najviše vredi što je svetu pokazao šta znaèi biti veliki èovek! Uskoro æemo ga ugostiti u Srbiji...

Posted by Nenad Borovcanin on Monday, October 26, 2020
Pročitajte još:

* Orao

* Neverovatni Habib uspavao Gejdžija! VIDEO

* Habib Nurmagomedov završio karijeru

* Mekgregor se oglasio posle penzionisanja Habiba

* Poznato koliko je Habib zaradio od poslednje borbe

* "Uz Habibovo ime nikada neće ići nešto loše" VIDEO

* "Habib nije GOAT"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: