"Važna pobeda kako bismo ostali u dobrom ritmu"

Milenko Bogićević, pomoćni trener u stručnom štabu Crvene zvezde, čestitao je ekipi na pobedi protiv Mege u četvrtom kolu ABA lige.

Izvor: PT

Nedelja, 25.10.2020.

15:30

Foto: ABA liga/ Mega Soccerbet/ Ivica Veselinov

"Bila je ova veoma kvalitetna utakmica, ali i očekivana pre svega zbog naše energetske situacije u kojoj se nalazimo, kao i zbog činjenice da smo pre par dana igrali veoma jak duel sa CSKA. Ovog puta za protivnika smo imali tim koji ima tri pobede u regionalnom takmičenju i znali smo da neće biti lako", rekao je Milenko Bogićević posle meča.

Crvena zvezda pobedila je Megu 76:73.

"Reč je o mladoj ekipi, veoma talentovanoj koja igra brzo i imali smo probleme da kontrolišemo njihov ofanzivni skok. Ako je nedostatak energije bio prihvatljiv, onda ti problemi u skoku ne bi smeli da nam se događaju. Ovo je za nas veoma važna pobeda da ostanemo u dobrom ritmu, jer nam predstoje jake utakmice. Čestitke momcima na trijumfu, ali i mom kolegi Vladimiru Jovanoviću na tome kako Mega izgleda na terenu i kako rade", zaključio je pomoćni trener Saše Obradovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: