Rastali se Tipsarević i Krajinović

Proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević nije više trener Filipa Krajinovića.

Izvor: LN

Petak, 23.10.2020.

13:01

Rastali se Tipsarević i Krajinović
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Tipsarević je to objavio putem svog Instagram profila.

"Nakon godine zajedničkog rada, Filip Krajinović i ja smo doneli odluku da završimo našu saradnju. Bilo je to sjajno iskustvo, gde sam mnogo naučio i kao osoba i kao trener", napisao je Tisparević, uz objavljenu zajedničku fotografiju sa Krajinovićem.

Janko i Filip su saradnju počeli početkom nove sezone, a Tipsarević se ujedno bavio i svojom teniskom akademijom.

Krajinović je trenutno 30. teniser na ATP listi, a godinu je počeo na 40. mestu, tako da je ostvario napredak za deset pozicija za sada.

Ove godine, za razliku od prošle kada je igrao dva, nije igrao nijedno ATP finale, dok je najbolji Grend slem učinak ostvario na US openu gde je ispao u trećem kolu posle duela sa Davidom Gofanom.

Trenutno nije poznato da li će Janko preuzeti nekog drugog tenisera ili teniserku, kao ni ko će biti novi Filipov trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: