Kirjos otkrio šta ga motiviše

Australijski teniser Nik Kirjos otkrio je šta ga motiviše.

Izvor: LN

Četvrtak, 22.10.2020.

18:12

Kirjos otkrio šta ga motiviše
Photo by Darrian Traynor/Getty Images

Australijanac je često na meti kritičara, ali neretko i u njihovoj ulozi.

Nik je, takođe, uključen u dobrotvorni rad, pa ima i svoju fondaciju putem koje pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna.

"Nadam se da će mi telo ostati spremno da mogu da se vratim na teren i da ponovo dobro zaigram", rekao je Kirjos koji nije kročio na turnir od februara, sve zbog koronavirusa.

"To znači da ću moći da nastavim da pomažem drugima i koristim svoju platformu. Što budem bolje igrao, to ću više da pomažem ljudima putem svoje fondacije. I to je ono što me motiviše".

Kirjos je početkom ove godine, kada su Australiju zahvatili veliki požari, na Australijan openu za svaki as donirao 200 dolara.

U Melburnu je stigao do osmine finala, a za to vreme je ispalio 87 neodbranjivih početnih udaraca.

"Meni rezultati nisu prioritet, tako da na Australijan openu nisam igrao za sebe, igrao sam za požare. Sve dok mi je psiha na pravom mestu mislim da će dolaziti i sve ostalo", objasnio je Kirjos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: