Pavković konačno u Budućnosti

Izvor: B92

Nedelja, 21.08.2005.

21:07

Default images

Plejmejker Miljan Pavković potpisaće u ponedeljak dvogodišnji ugovor sa podgoričkim košarkaškim klubom Budućnost, potvrđeno je Beti u klubu.

Pregovori Pavkovića i Budućnosti trajali su još od kraja sezone, a uprava kluba je insistirala je na tome da ugovor bude na dve godine.

"U pitanju je relativno mlad, ali iskusan igrač, koji bi trebalo da bude od velike pomoći mlađim saigračima. Nenad Mijatović i Marko Peković mogu da igraju na poziciji plejmejkera, ali i beka šutera, pa će svi imati dovoljno prostora", izjavio je Beti sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović.

Pavković je rođen 1981. godine, a visok je 178 santimetara. Prošle sezone je igrao za novosadsku Vojvodinu, a pre toga za leskovačko Zdravlje.

Tokom prethodne sezone u Superligi je igrao u 14 utakmica, u proseku po 23 minuta. Beležio je prosečno 7,2 poena po utakmici, 3,4 asistencije i po dve ukradene i izgubljene lopte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: