Nije Bogdan jedini kojeg želi Janis

Milvoki Baksi su ozbiljno shvatili zahteve Janisa Adetokumba posle još jedne razočaravajuće sezone.

Izvor: LN

Sreda, 21.10.2020.

12:33

Nije Bogdan jedini kojeg želi Janis
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Milvoki je bio najbolja ekipa lige pre ulaska u plej-of, ali je u doigravanju podbacio ispadanjem u drugoj rundi.

To je poljuljalo glasine o nezadovoljstvu dva puta uzastopnog MVP-a regularnog dela sezone Janisa Adetokumba, koji postaje neograničeno slobodan agent 2021. godine.

Vlasnik franšize je tokom razgovora sa Janisom rekao da će ekipa uraditi sve što može ne bi li pojačala roster i da neće čuvati novac ukoliko bude imala kako da ga potroši.

Prva informacija koja je dospela u javnost je ta da su Baksi zainteresovani za beka Sakramento Kingsa Bogdana Bogdanovića, koji je u sezoni iza nas imao oko 15 poena u proseku uz oko 3,5 skokova i asistencija.

Pročitajte još Bogdanović u Milvokiju – dobra ideja ili ne?

Bogdanović je ograničeno slobodni agent ove sezone, ali on nije jedini bek za kojeg se interesuju Baksi.
SofaScore
Ugledni novinar "ESPN" Zek Lo sada donosi informaciju da je ta franšiza izuzetno zainteresovana za posrnulog asa Indijana Pejsersa, Viktora Oladipa.

Oladipo se nije najbolje snašao tokom prethodne sezone, koje je dobar deo propustio zbog povrede, i sve ćešće se spekuliše da bi mogao da napusti Indijanapolis.

"Reći ću vam tim na koji sam 'bacio oko' što se tiče Viktora Oladipa. To je Milvoki. 'Bacio sam oko' na njih. To je sve što ću vam reći", zagonetno je prokomentarisao Lo tokom svog podkasta.

Oladipo je ove godine i dalje pod ugovorom, a 2021. postaje neograničeno slobodan agent, pa se Pejsersi baš zbog toga odluče na trejd, dok nije prekasno.

Koje je vaše mišljenje? Ko bi se bolje od pomenute dvojice uklopio u Janisove Bakse? Možda obojica?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: