Zoran Marić novi trener Vojvodine

Izvor: B92, Beta

Subota, 20.08.2005.

11:28

Default images

Uprava fudbalskog kluba Vojvodina imenovala je doskorašnjeg trenera FK "Novi Sad" Zorana Marića za novog šefa stručnog štaba.

Marić će, ako "sredi" neophodnu dokumentaciju, voditi Vojvodinu protiv Rada u meču trećeg kola Superlige. Zoran Marić je nekadašnji prvotimac novosadskog prvoligaša, a igrao je i za mladu reprezentaciju SFRJ, dok je u inostranstvu nastupao za špansku Seltu.

Trenersku karijeru počeo je u omladinskom pogonu španske Kompostele, a ekipu Novog Sada vodio je kao pozajmljeni trener iz Vojvodine i sa njom je prošle sezone uspeo da izbori opstanak u Drugoj ligi.

Marićev pomoćnik će najverovatnije biti takodje bivši igrač Vojvodine Goran Šaula, a da će u stručnom štabu ostati i Miroslav Churčić i Dragan Vasić, saradnici nedavno smenjenog Milana Djuričića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: