Terzić oštro o upravi "najslabijeg" Partizana i suđenju

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izneo je utiske posle 163. "večitog" derbija.

Izvor: MS

Nedelja, 18.10.2020.

20:56

Terzić oštro o upravi
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Terzić je prvo govorio o dešavanjima na terenu i ocenio da je Crvena zvezda morala da pobedi zbog "razlike u kvalitetu".

"I ova utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu izmeđ Crvene zvezde i Partizana. Partizan je igrao bunker sve vreme jer su svesni da nemaju kvalitet. Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji", rekao je Terzić.

On se osvrnuo i na sudiju Novaka Simovića, koji je dosudio penal za crveno-bele 15 minuta pre kraja.

"Sudija Simović je bio katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana, ne znam ko i zašti štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći".

Pročitajte još Zvezda na skeneru B92.net: Stanković rizikovao novi pad – Sanogo ga "isčupao"

Terzić je govorio i o upravi crno-belih.

"Posebna priča je sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih 'specijalnih gostiju' u centralnoj loži. Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju", rekao je Terzić, pre nego što je zaključio:

"Nama preostaje da pobeđujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje", zaključio je.

Pročitajte još Partizan na skeneru B92.net: Loše izmene Stanojevića, Jojić od "bombe" do tragičara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: