Partizanu derbiji, Zvezdi titule; Iliev: Možda imam odgovor, možda ga i svi znamo

Ivica Iliev, funkcioner FK Partizan, za TV B92 je istakao očekivanja pred početak 163. "večitog" derbija.

Izvor: LN

Nedelja, 18.10.2020.

16:45

Partizanu derbiji, Zvezdi titule; Iliev: Možda imam odgovor, možda ga i svi znamo
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Iliev je prokomentarisao to što će se u Humskoj igrati bez prisustva navijača.

"Stvarno neobičan derbi. Tužno je igrati derbi pred praznim tribinama, to nijedan klinac kada razmišlja - on razmišlja o punim tribinama, da slavi pobedu i gol sa svojim navijačima. Ja verujem da možda i zbog toga – a bili smo svedoci i završnice Lige šampiona – da baš to igranje bez publike dovede do vrhunskog fudbala i mnogo golova. Dugo godina nije bilo neke goleade, možda večeras bude i jedan otvoren i efikasan derbi", rekao je Iliev za TV B92.

Već nekoliko godina unazad crno-beli su dosta bolji u "večitim" derbijima, ali crveno-beli uspevaju da osvoje titulu u Superligi Srbije.

"To je možda i kompleksno pitanje, a možda nije. Ja možda imam odgovor, možda ga i svi znamo. Možda nije trenutak, ni vreme, ni mesto da se o tome priča. Ja bih voleo da i ovaj protekne kao i prethodna četiri, pa možda u tom nekom žaru i zanosu možda neko i kaže nešto što bi moglo da da približan odgovor tom pitanju", ostao je zagonetan nekadašnji fudbaler.

Partizan je pred derbi u problemi što se tiče ofanzive.

"Partizan ulazi u ovu utakmicu sa velikim problemima, kada pričamo o sastavu, prevashodno zbog jedne ideje koju je stručni štab imao - da počne sa najnovijim pojačanjima, kao što je Holender koji je nažalost izašao na poluvremenu utakmice protiv Rusije i na njega ne možemo da računamo. Ne možemo ni da računamo ni za nedovoljno pripremljenog, ali spremnog Bajbeka i onda bismo imali pet stranica. Stručni štab bi morao da donese neke nepopularne mere i Partizan je u ofanzivnom delu ekipe izuzetno oslabljen", dodao je Iliev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: