Povredio se Ognjen Jaramaz

Plejmejker Partizana, Ognjen Jaramaz, povredio se na utakmici protiv FMP–a.

Izvor: SN

Nedelja, 18.10.2020.

09:20

Povredio se Ognjen Jaramaz
foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto

Košarkaši Partizana su rezultatom 103:90 pobedili FMP u 3. kolu ABA lige, ali se desio i veliki maler za crno-bele.

On je u prvom poluvremenu morao da napusti teren zbog povrede prsta desne, šuterske ruke, a kako se prenosi došlo je do preloma i čeka ga mesec dana pauze.

Jaramaz se povredio kada su preko njega pala dvojica košarkaša FMP i iako se u prvom trenutku činilo da je povreda lakše prirode snimak je potvrdio da je došlo do preloma.

"Snimak je pokazao da je slomio prst. Dva igrača su pala preko njega… Nije bilo otoka, mislili smo da nije strašno. Ali drugačije se ispostavilo, tako da je pauza sigurno preko mesec dana. On je već ranije imao operaciju na toj ruci. Sad ne liči da će biti potreban zahvat, ali će još jednom sutra pogledati konzilijum ortopeda, pa ćemo saznati više. Ali, svakako nije dobro", izjavio je Parizanov doktor Moma Jakovljević za portal 24sedam.

U nedelju će Jaramaz odraditi dodatne preglede, a na ovoj ruci je već imao jedan hirurški zahvat.

Posle Vila Mozlija, Jaramaz je drugi "udarac" za Partizan kog čekaju dva teška meča sa Baščešehirom u Turskoj i Cedevita Olimpijom u Beogradu.

Zvezda je dobro krenula u ABA ligi, baš kao i Mornar, koji večeras (20.00) gostuje u Beogradu. Barani imaju velike ambicije i ne kriju ih, pa se očekuje zanimljiv meč. Zvezda je, naravno, favorit - kvota na keca je 1,25, a na dvojku 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mornar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: