Da li Kolarov igra na "svojoj" poziciji?

Trener Intera Antonio Konte govorio je o partiji Aleksandra Kolarova u derbi porazu od Milana (2:1).

Izvor: MS

Subota, 17.10.2020.

21:52

Da li Kolarov igra na
Wolfgang Rattay/Reuters

Kolarov je skrivio penal nad Zlatanom Ibrahimović, koji je pogodio posle odbitka sa "bele tačke", a onda i "ispustio" Šveđanina za drugi gol.

Italijanski novinari upitali su Kontea da li iskusni Srbin igra na pravoj poziciji jer je prekomandovan na "mobilnog" štopera sa levog boka.

"To je za njega najbolja uloga. To igra u reprezentaciji, isto je tako bilo i u Romi. Za njegove godine karijere to je pozicija. Trebalo bi raditi s njim kao i sa svima", rekao je Konte.

Pitanje se odnosilo i da je "nerazurima" potreban još jedan defanzivac.

"Više bih voleo da ne pričam o potezima na transfer tržištu. Sve je procena sa klubom, nije samo moja. Na meni je da poboljšam igrače", dodao je.

Inter je u Seriji A izgubio od velikog rivala prvi put posle skoro pet godina i ostao na pet bodovanja manje od Milana posle samo četiri kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: