"Odžo je bio sjajan – jednom mi je naplatio 10 evra da mi ispriča vic"

Bili Beron se prisetio bivšeg saigrača, nedavno preminulog Majkla Odža.

Izvor: SN

Subota, 17.10.2020.

17:05

Photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Majkl Odžo je svojevremeno bio student Florida Stejt univerziteta i za Seminolse je nastupao sa brojnim NBA asovima, ali i Brajanom Angolom iz Partizana.

Dve godine je igrao sa Bilijem Beronom, kome je ostao u lepom sećanju.

"U grupnom četu sa američkim košarkašima gde je i Dženkins sam pročitao poruku da je Odžo umro. Odmah sam pitao "Šta?!". Pozvao sam menadžera da se raspitam i za 10 minuta sam dobio potvrdu, nisam mogao da verujem. I dalje mogu da ga zamislim kako mi se obraća sa tim velikim osmehom. Bio je sjajan tip, šaljivdžija. Uvek je bio pun fazona, jednom mi je naplatio 10 evra da mi ispriča vic. On je najveći čovek sa kojim sam igrao. Uvek je na treninzima bio taj koji postavlja jake blokove pa mu mi kažemo da se smiri jer te posle toga nedeljama sve boli", iskren je bio Bili Beron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: