"Lejkersi ne gube dva meča u nizu"

Frenk Vogel, trener Los Anđeles Lejkersa, pojavio se na konferenciji za medije posle velikog finala.

Izvor: SN

Ponedeljak, 12.10.2020.

08:20

Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Los Anđeles Lejkersi su uspeli da pobede Majami u meču broj 6 i postanu NBA šampioni.

Vogel je upitan da prokomentariše kada je skapirao da ima tim koji ima sve potrebne delove slagalice da osvoji šampionski prsten.

"Teško pitanje. Još od novembra smo krenuli snažno jer smo znali kakav tim imamo, a prvi meč smo izgubili i razmišljali smo o tome šta možemo da promenimo, pa smo srušili Milvoki i Kliperse i podigli samopouzdanje. Mislim da je to bilo ključno", rekao je Frenk Vogel.

Vogel je slabo spavao tokom plej-ofa.

"Izgubiti meč NBA finala je možda i najgore moje iskustvo ikada. Moji igrači su se svi tako osećali i uspeli smo da kanališemo energiju na sledeći meč i uvek sam ih učio da budu tim koji se zajedno nosi sa svime i da nikada ne gube dva meča u nizu i to se reflektovalo na plej-of. Okej, izgubili smo i sad idemo dalje"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: