Brejdi kao mladić, Bafalo i Sijetl ne mogu da izgube

Još jedna NFL nedelja nalazi se iza nas.

Izvor: SN

Ponedeljak, 05.10.2020.

08:45

Brejdi kao mladić, Bafalo i Sijetl ne mogu da izgube
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Pre dve nedelje Las Vegas Rejdersi doživeli su prvu pobedu u NFL–u, a sada su doživeli i prvi poraz i to od Bafalo Bilsa koji imaju skor 4-0.

Posle skoro dve četvrtine vodio je Bafalo 17:6, da bi se Rejdersi brzo vratili na 17:16 i onda je Džoš Alen preuzeo stvar u svoje ruke i doneo trijumf od 30:23.

U meču između Klivlend Braunsa i Dalas Kaubojsa, sve je "prštalo", a prvi tačdaun postignut je posle trik akcije kada je Bejker Mejfild ostavio uručenje za hvatača Džarvisa Lendrija koji šalje dugačko dodavanje ka Odel Bekam Džunioru u end zoni i ovaj lako hvata za 6:0.

Evo i kako je to izgledalo. Odel Bekam Džunior je ukupno imao 81 osvojenih jard hvatanjem i 2 tačdauna, dok je Dak Preskot na drugoj strani bacio 502 jarda i njegov tim nije pobedio. Verovali ili ne, ali Klivlend Braunsi su pobedili sa 49:38 u Teksasu.

Braunsi imaju najbolji start još od 2001. godine.

Sijetl Sihoksi su tim koji moramo spomenuti jer su oni prvi stigli do četiri pobede, a njihova "nova žrtva" bili su Majami Dolfinsi koje su na Hard Rok Stadionu pobedili sa 31:23.

Rasel Vilson je još jednom pokazao koliko je opasan, a 360 prebačenih jardi uz dva pasa za tačdaun i intersepšn, dok je Kris Karson istrčao 80 jardi uz dva tačdauna. Di Kej Metkef uhvatio je 106 jardi a Dejvid Mur 95 uz tačdaun.

Na drugoj strani Rajan Ficpatrik bacio je 315 jardi, istrčao 47 uz tačdaun, dok je bacio dva intersepšna, a od hvatača najbolji je bio Devonte Parker sa 110 uhvaćenih jardi. Čikago Bersi su upisali prvi poraz ove sezone, Nik Fols je bio heroj protiv Atlanta Falkonsa, ali sada nije uspeo da se proslavi, jer su Indijanapolis Koltsi bili bolji rezulatom 19:11, gde je Filip Rivers sa 190 jardi i tačdaun pasom imao veoma dobar meč.

Fols je uspeo da baci 249 jardi uz po tačdaun i intersepšn dok je Alen Robinson imao 101 uhvaćen jard za tačdaun.

Tampa Bej Bakanirsi Toma Brejdija odigrali su još jedan odličan meč i napravili velki preokret na krilima sjajnog Toma Brejdija koji je odigrao ubedljivo najbolju utakmicu od kada je napustio Nju Ingland Patriotse.

Čardžersi su pola minuta pre kraja prvog poluvremena imali prednost 24:7, ali na kraju Bakanirsi su slavili 38:31, a Tom Brejdi je bacio 369 jardi, uz pet tačdaun dodavanja i jedan presečni pas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: