Rijeka šokirala Kopenhagen!

Fudbaleri Rijeke pobedili su na gostovanju Kopenhagen 1:0 u plej-ofu kvalikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Četvrtak, 01.10.2020.

21:53

Rijeka šokirala Kopenhagen!
EPA-EFE/LISELOTTE SABROE

Hrvatski predstavnik bio je veliki autsajder, ali je komičnim golom uspeo da prođe u grupnu fazu drugog po rangu fudbalskog takmičenja u Evropi.

Ankersen je u 22. minutu postigao autogol, a splet okolnosti koji je doveo do ovog pogotka je urnebesan što možete i videti.

Rijeka je do kraja odolela napadima Danaca koji su prošle sezone igrali četvrtfinale Lige Evrope, a ove nisu uspeli da se plasiraju ni u grupnu fazu.

Fudbaleri Sarajeva poraženi su na svom stadionu od Seltika minimalnim rezultatom – 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Edoard u 70. minutu. Sarajevo je imalo svoje šanse, ali je mreža golmana Barkasa mirovala svih 90 minuta.

Ludogorec je opravdao ulogu favorita u Brestu pobedivši Dinamo sa 2:0.

Standard iz Liježa je posle preokreta pobedio Fehervar (3:1), a jedini gol za mađarski tim postigao je Nemanja Nikolić.

U grupnoj fazi gledaćemo i ekipu Karabaga koja je na gostovanju savladala Legiju sa 3:0, kao i Hapole iz Ber Ševe koji je iznenadio Plzenj (1:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: