Batler o Dragiću: Mnogo ga volimo, zna da smo tu za njega

Džimi Batler je posle poraza svog tima i velikog broja povreda u velikom finalu govorio na konferenciji za medije.

Izvor: SN

Četvrtak, 01.10.2020.

13:00

Batler o Dragiću: Mnogo ga volimo, zna da smo tu za njega
Photo by Kim Klement - Pool/Getty Images

Los Anđeles Lejkersi su sa 116:98 pobedili Majami Hit koji je ostao bez Dragića i Adebaja, a sa povredom skočnog zgloba meč je završio Džimi Batler.

O svojoj povredi je govorio i sam Džimi.

Jimmy Butler, Miami Heat: (on his ankle) "

"Otečeno je i malo me boli, ali terapija će sve srediti i biću spreman za sledeći meč. Videćemo sve sutra, ali verujem da ću biti dobro", kratko je prokomentarisao Džimi Batler.

Batler je poslao poruku podrške svom saigraču i prijatelju Goranu Dragiću.

"Samo hoću da zna da sam tu za njega, uvek, baš kao i svi mi. Znamo koliko mu je stalo da pobedi i koliko želi da krene u ovaj rat sa nama, mnogo ga volimo i želimo da bude tu, ali poštovaćemo šta doktori budu rekli. Razumem ga da želi da igra, ali mora da vodi računa o zdravlju", smatra Džimi Batler.

Na pitanje šta Majami treba da uradi bez Dragića kako bi pobedili, Džimi jerekao:

"Moramo da budemo spremni, sa Goranom ili bez njega. Mi moramo da idemo na pobedu, to se od nas očekuje. Kao što sam malopre rekao, mi želimo Dragića s nama na terenu, on je važan deo našeg tima, ali dok se ne vrati moraćemo da radimo još napornije kako bismo pokrili sve ono što je on inače radio za nas. Mi smo sposobni za tako nešto. Bez Gorana moramo da požurimo i da izjednačimo seriju", kaže Batler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: