Maunt tragičar – Totenhem posle penala eliminisao Čelsi!

Fudbaleri Totenhema pobedili su Čelsi posle penala u osmini finala Liga kupa.

Izvor: PT

Utorak, 29.09.2020.

20:15

Maunt tragičar – Totenhem posle penala eliminisao Čelsi!
Photo by Matt Dunham - Pool/Getty Images

Tragičar "plavaca" je Mejson Maunt koji je u petoj seriji promašio jedaneasterac, odnosno Loris ga je odbranio.

Do tog trenutka fudbaleri obe ekipe bili su perfektni, međutim ofanzivni vezni Čelsija nije uspeo da savlada Francuza i Sparsi prolaze u četvrtfinale.

Čelsi je tokom većeg dela utakmice imao prednosti, pošto je Verner u 19. minutu pogodio za 1:0, međutim drugo poluvreme pripalo je potpuno igračima Totenhema, te su preko Lamele u 83. minutu uspeli da dođu do izjednačenja.

Utakmica je otvorena u nešto sporijem ritmu. Čelsi je imao posed, a Totenhem je delovao bez energije i svoju šansu je tražio iz kontranapada.

"Plavci" su dominacija u posedu uspeli da iskoristi u 19. minutu. Aspilikueta je poslao dobru loptu ka Verneru, a Nemac je snažnim udarcem savladao Lorisa.

Bio je ovo prvi gol za nekadašnjeg napadača Lajpciga u dresu Čelsija. Do kraja poluvremena nismo videli mnogo fudbala.

Fudbaleri oba tima su razočarala u prvom periodu igre i očekivano u nastavku meča gledali smo mnogo bolji fudbal.

Sparsi su u drugom poluvremenu ređali šanse i konačno su u 83. uspeli da iskoriste jednu. Reguilon je poslao dobru loptu, Lamela ju je primio i preciznimu udarcem savladao Mendija.

Do isteka regularnog dela meča nije bilo promena na semaforu i usledili su penali. Tamo je Loris bio heroj, a Maunt tragičar, te Totenhem prolazi među osam najboljih.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LAJV BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: