UEFA zabranila Belgiji navijače protiv Obale Slonovače

Evropska fudbalska unija (UEFA) odbila je predlog Belgije da se navijačima dozvoli povratak na stadion na prijateljsku utakmicu protiv Obale Slonovače.

Izvor: MS

Utorak, 29.09.2020.

19:02

UEFA zabranila Belgiji navijače protiv Obale Slonovače
EPA/LAURENT DUBRULE

Tu vest je saopštio Fudbalski savez Belgije.

Nakon uspostavljanja protokola sa vlastima u Briselu, Fudbalski savez Belgije se nadao da će na stadion Kralj Boduen za meč protiv Obale Slonovače pustiti oko 11.00 navijača uz poštovanje mera zbog pandemije korona virusa.

"Na nesreću, UEFA smatra da je sledeća utakmica protiv Obale Slonovače 8. oktobra prerano za primernu ovog protokola. Meč će se stoga odigrati pred praznim tribinama", navodi se u saopštenju Saveza.

Iz belgijskog saveza su istakli i da su spremni i da se nadaju da će publike biti na stadionima već u novembru.

Belgija će u novembru odigrati prijateljsku utakmicu protiv Švajcarske, a potom će ugostiti Englesku i Dansku u Ligi nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: