Evroliga: 11 od 18 klubova sezonu počinje pred praznim tribinama

Na početku nove sezone u košarkaškoj Evroligi 11 od 18 klubova će mečeve na domaćem terenu igrati pred praznim tribinama zbog pandemije koronavirusa.

Izvor: SN

Ponedeljak, 28.09.2020.

16:25

Evroliga: 11 od 18 klubova sezonu počinje pred praznim tribinama
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Kako se navodi u saopštenju Evrolige, ograničenja zavise od nacionalnih ili lokalnih smernica koje svi klubovi poštuju.

Novu sezonu, koja počinje u četvrtak, bez navijača na tribinama dočekaće:

Barselona, Real Madrid i Baskonija, od timova Španije. Zatim, oba tima u Nemačkoj Alba i Bajern Minhen, timovi iz Grčke Olimpijakos i Panatinaikos, kao i turski Efes i Fenerbahče. Pred praznim tribinama igraće i Crvena zvezda i Makabi iz Tel Aviva.

Preostalih sedam klubova (Milano, CSKA Moskva, Himki, Valensija, Žalgiris, Asvel i Zenit) otvoriće svoje dvorane, ali uz drugačije nivoe ograničenja, pa se na tribinama očekuje od 400 do 7.500 gledalaca.

Kada je reč o Evrokupu, osam timova će igrati bez prisustva gledalaca, dok bi preostalih 16 trebalo da imaju podršku od 400 do 3.500 navijača, u zavisnosti od zemlje i dvorane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: