"On neka grize, ja ću da bijem"

Luisu Suaresu je bilo dovoljno nešto više od 20 minuta da postigne dva gola i upiše asistenciju na debiju za Atletiko Madrid.

Izvor: SS

Ponedeljak, 28.09.2020.

09:55

Photo by Angel Martinez/Getty Images

U pobedi nad Granadom od 6:1 ušao je u igru u 70. minutu umesto Dijega Koste, koji smatra da bi njih dvojica mogli da budu sjajan tandem.

"Slagaćemo se veoma dobro. Jedan da grize, drugi da bije", našalio se Kosta.

Temperamentni napadač je i dalje u čudu kako je Barsa pustila tako lako Urugvajca.

"Imamo igrača poput Luisa koji je, srećom, napustio Barselonu. Ne znam kako ga je takav klub pustio, ali za nas je dobro. Mnogo će nam doneti svojim golovima kao i samom pojavom u svlačionici. On ima ratnički duh, ima želju za pobedom i osvajanjem trofeja. Srećan sam zbog pobede i što sam bio u prilici da postignem gol u prvom zvaničnom meču. To mi daje samopouzdanje", istakao je Kosta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: