Pokrenuta istraga protiv Šarlroa zbog meča sa Partizanom

Šarlroa je eliminisao Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će biti pod istragom UEFA zbog propusta u organizaciji tog meča.

Izvor: SS

Subota, 26.09.2020.

14:45

Pokrenuta istraga protiv Šarlroa zbog meča sa Partizanom
Foto: StarSport

Naime, Evropska kuća fudbala ne dozvoljava publiku na stadionima u kvalifikacijama, pa su se belgijski navijači okupili ispred stadiona i nisu poštovali distancu.

Tamošnji mediji navode da se i nekoliko igrača lidera Jupiler lige pridružilo slavlju posle trijumfa od 2:1, ali ističu da su oni poštovali propisane mere zaštite.

Ipak, Šarlroa bi mogao biti kažnjen zbog ovoga, najverovatnije novčano.

"Šarlroa je pobedio beogradski Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Lige Evrope, a onome što se desilo posle meča se niko neće smejati", objavili su belgijski mediji. Dok sankcija ne stigne, belgijski tim se priprema za utakmicu plej-ofa protiv poljskog Leha, takođe na svom stadionu.

Taj susret igra se u četvrtak, 1. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: