Zvezda protiv Mladosti na TV B92

Utakmicama devetog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije – Crvena zvezda će gostovati Mladosti, dok će Partizan dočekati Bačku.

Izvor: PT

Petak, 25.09.2020.

10:54

Zvezda protiv Mladosti na TV B92
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Prvi meč devetog kola igrao se u petak u Beogradu između Voždovca i Radničkog iz Niša.

Voždovac je na "Krovu" ubedljivo savladao ekipu iz Niša rezultatom 5:0, a opširnije o tom meču čitajte OVDE.

U subotu je na programu pet utakmica, a četiri će se igrati u terminu od 16.00 - Čukarički - Mačva, Javor - Zlatibor, Radnik - Rad i TSC - Spartak.

Dva sata kasnije u Lučanima će početi derbi ove runde u kojem će se sastati domaća Mladost i lider šampionata, ekipa Crvene zvezde. Tu utakmicu možete da gledate u direktnom prenosu na TV B92.

Mladost je trenutno šesta na tabeli sa 16 bodova, dok je Zvezda prva sa 24 i u Lučanima će svakako želeti da nastavi seriju pobeda u domaćem šampionatu i napravi dobru uvertiru pred važno gostovanje Araratu.

U nedelju od 16.00 igraju se dve utakmice, a snage će odmeriri Napredak i Metalac, odnosno Proleter i Novi Pazar.

Za ponedeljak u 16.00 zakazan je duel Inđije i Vojvodine. Inđija će sigurno pokušati da iskoristi umor gostiju nakon evropskog okršaja i poraza od Standarda, ali nema sumnje da Novosađani imaju ulogu apsolutnog favorita.

Ekipa Inđije je trenutno 14. na tabeli sa devet bodova, dok je ekipa Nenada Lalatovića na treća sa 17 bodova na svom kontu.

Kolo će u ponedeljak od 18.30 u Humskoj zatvoriti fudbaleri Partizana i Bačke. Kao i u slučaju Vojvodine, i crno-beli su favoriti u ovoj utakmici, ali je dočekuju posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Partizan je drugi na tabeli sa 18 bodova, dok je Bačka na 15. poziciji sa šest osvojenih bodova.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: