"Crveni đavoli" razbijaju kasu zbog Sanča

Mančester junajted uskoro će poslati ponudu vrednu 100.000.000 evra za talentovanog Džejdona Sanča, prenose ostvrski mediji.

Izvor: PT

Petak, 25.09.2020.

10:55

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Dortmund nema nameru da proda engleskog reprezentativca, međutim ukoliko stigne ova ponuda – teško će odbiti ukoliko pogledamo stanje u fudbalu izazvano pandemijom koronavirusa.

Junajted mesecima unazad želi da dovede Sanča, a čini se da su sada primorani nešto da urade nakon slabijeg starta sezone.

Ekipa Ole Gunara Solskjera u prvom meču sezone izgubila je pred domaćom publikom od Kristal Palasa, dok se u Liga kupu mučila protiv Lutona.

Junajted u napadu ima Rašforda, Marsijala i Grinvuda, trojicu fudbalera koji su igrali sjajno u završnici prošle sezone, međutim ekipa Old Traforda gleda da osveži ofanizvni red.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: