Batak: Što pre damo gol, to bolje za nas

Trener Radničkog Radoslav Batak rekao je da je pred njegovim fudbalerima veoma zahtevna utakmica protiv Voždovca, ali da želi pobedu.

Izvor: SN

Četvrtak, 24.09.2020.

23:30

Batak: Što pre damo gol, to bolje za nas
Foto Nenad Mihajlovic/Starsport

"Pred nama je još jedan veoma zahtevan meč. Voždovac je dobar tim, uvek je neugodno igrati utakmice na njihovom terenu koji je specifičan, a pokušaće i da se iskupe posle visokog poraza u prošlom kolu. Svesni smo težine zadatka koji je pred nama, ali smo i potpuno spremi da ispunimo naš cilj, a to su tri boda. Uslovi u kojima ćemo igrati ne smeju da nam budu nikakav izgovor. Moramo da pružimo maksimum, a ako budemo na nivou sa poslednjeg gostovanja protiv TSC-a, možemo da se nadamo uspehu. Biće mnogo bitno da što pre postignemo gol. To nam je nedostajalo u subotu na meču sa Čukaričkim i zato smo ostali bez dva boda. Radili smo na realizaciji i verujem da ćemo naše planove sutra sprovesti u delo", rekao je Batak.

Radnički će igrati protiv Voždovca u prvoj utakmici devetog kola Super lige Srbije.

Niška ekipa biće jača za Nemanju Kojića, ali Batak neće moći da računa na Nenada Šljivića i Todora Petrovića.

"Videlo se prošle subote koliko nam je Nemanja Kojić nedostajao, tako da ćemo njihovim povratkom u tim moći mnogo bolje da se organizujemo u napadu i bićemo opasniji pred golom domaćina. Kako nam je namera da igramo napadački i na sva tri boda, jasno je da smo rešili najveći problem i dilemu koju smo imali oko najboljeg sastava koji će početi meč. Nažalost, Todor Petrović će propustiti i ovaj susret, ali ga očekujemo za sledeće kolo i okršaj protiv Mladosti iz Lučana. Nenad Šljivić je teže povređen i na njega neću moći da računam još neko vreme. Svi ostali su spremni i u konkurenciji su za Voždovac", kazao je Batak.

Utakmicac između Voždovca i Radničkog igraće se u petak od 19.00 u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: