"Ti si lud igrač" VIDEO

Argentinski teniser Dijego Švarcman osvrnuo se na poraz od Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Rimu.

Izvor: LN

Ponedeljak, 21.09.2020.

19:23

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Đoković je pobedom nad Dijegom Švarcmanom u dva seta osvojio 36. Masters u karijeri i ispisao stranice teniske istorije.

Švarcman je imao priliku da osvoji svoj prvi Masters trofej i uđe u Top 10, ali je Novak bio prejak.

"Prvo bih pozdravio sve, srećan sam što sam igrao sa vama, navijačima. Ludo je sa ovom pandemijom, ali igrati pred publikom je jako lepo i hvala svima što ste došli", izjavio je Švarcman.

Pobedu je posvetio svima u Argentini gde je trenutno veliki problem sa koronavirusom.

"Nadam se da sam vam doneo barem par lepih trenutaka u trenutnoj situaciji", kazao je Dijego.

Čestitao je protivniku.

"Nole je veliki šampion, znam koliko titula imaš, ali ti si lud igrač, neverovatan si... Čestitam tebi i tvom timu, pogotovo Uliju (Ulises Badio, Đokovićev fizio prim. aut.), on je Argentinac, tako da sam srećan zbog tebe", kazao je Švarcman koji se zahvalio celoj svojoj familiji, prijateljima, svima u Argentini...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: