"On je najarogantnija budala koju ćete ikada videti" VIDEO

Pored čak sedam pogodaka, meč između Evertona i Vest Brom Albiona (5:2) obeležila su i dva crvena kartona.

Izvor: MT

Ponedeljak, 21.09.2020.

17:15

Photo by Michael Regan/Getty Images

Prvo je Kiron Gibs zaradio isključenje, da bi to isto snašlo i menadžera gostiju Slavena Bilića.

Slanje hrvatskog stručnjaka na tribine od strane arbitra Majka Dina na kraju prvog poluvremena jedna je od glavnih tema u britanskim sportskim medijima.

Mnogi smatraju da mu je učinjena nepravda. To misli i nekadašnji premijerligaški fudbaler Gabrijel Agbonlahor.

"Majk Din je najarogantnija budala koji ćete ikad videti...ne samo u suđenju, već i u životu uopšte", rekao je Agbonlahor i dodao:

"Nikad nisam upoznao nekoga kao što je on. Možete pitati bilo kojeg premijerligaškog igrača u nekoj utakmici koju je sudio. Najarogantnija je osoba. Pokušaš pričati s njim kao osobom na terenu i kaže ti da se izgubiš. Kada sam vidio Slavena Bilića da pokušava s njim razgovarati, osećao sam njegovu bol. On je frustriran zbog nečaga što mi ne znamo. Crveni karton? Zašto je menadžer WBA isključen? Nije psovao niti rekao nešto ružno. Je li to samo zbog njegove arogancije?".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: