Zvanično: Bejl se vratio u Totenhem, stigao i Regilon

Levi bek Serhio Regilon novi je fudbaler engleskog Totenhema, dok se Geret Bejl vratio u severni London na jednogodišnju pozajmicu.

Izvor:

Subota, 19.09.2020.

18:47

Zvanično: Bejl se vratio u Totenhem, stigao i Regilon
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Španac u Totenhem stiže iz Real Madrida, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Sevilji, sa kojom je osvojio Ligu Evrope.

Real će od prodaje Regilona zaraditi 30.000.000 evra.

U ugovoru postoji klauzula po kojoj Real može da ga vrati za 45.000.000 evra.

Regilon je prošao omladinsku školu Reala, nastupao za rezervni tim Real Kastilju, a posle pozajmice u Logronesu prekomandovan je u prvi tim 2018. godine.

Nije dobio priliku pored Marsela, pa je poslat na pozajmicu u Sevilju. Takođe, u Totenhem se vratio i Geret Bejl na jednogodišnju pozajmicu.

Velšanin je bio jedan od najboljih igrača sveta dok je nosio dres Totenhema i sada bi mogao da se vrati na staze stare slave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: