"Čist penal, obe ruke su bile na meni" VIDEO

Fudbaler Partizana Aleksandar Lutovac opisao je situaciju kod penala kojim je Partizan izbacio moldavski Sfintul u Kišinjevu.

Izvor: SS

Subota, 19.09.2020.

14:55

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

U 104. minutu nad njim je napravljen jedanaesterac koji je u gol za pobedu pretvorio BIbars Natho.

''Očekivao sam centaršut i potrudio sam se da skočim. Ubacio sam se ispred protivničkog igrača, ali su obe njegove ruke bile na meni. Siguran sam da je bio penal'', rekao je Lutovac za Sportski žurnal.

Kada Natho uzme loptu i stavi je na "belu tačku", greške nema.

''Imamo poverenje jedni u druge. On je siguran sa bele tačke'', kaže krilni fudbaler. ''Bez obzira na kvalitet, moramo da shvatimo da se igra do poslednjeg sudijskog zvižduka. Nekad može da se pobedi u poslednjoj sekundi. Drago mi je što smo prošli i nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo''.

Sledeća je ekipa Šarlroa, koja u belgijskom prvenstvu ima šest od šest.

''Dobra su ekipa, igraju odlično ove sezone. ali imamo kvalitet da pobedimo. Hoćemo da igramo Ligu Evrope'', rekao je Lutovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: