Srbija dobija šampiona – Radnički ili Loznica?

Srbija će dobiti novog ekipnog šampiona u boksu.

Izvor: MS

Subota, 19.09.2020.

09:45

Srbija dobija šampiona – Radnički ili Loznica?
Foto: Starsport

Odluka o tome da li trofej ide u Beograd, bokserima Radničkog ili u Loznicu, pašćee u majstorici, na neutralnom terenu u Smederevu.

Nakon dva finalna okršaja, u kultnim halama "Lagator" u Loznici i "Crveni krst" u Beogradu rezultat je 1:1.

"Nije bilo lako organizovati se u ovim teškim vremenima, odrÅžati nas boksere na okupu, motivisati da svakodnevno treniramo u vreme kada je opšta nepoznanica šta donosi dan ili noć usled pandemije koronavirusa. U svim i lepim i teškim vremenima postoje ljudi koji odskaču, koje nazivamo herojima, jer oni bez obzira na sve idu dalje do konačog cilja, takvi smo i bokseri", rekao je Veljko Gligorić, uzdanica BK Radnički Beograd.

Mlada nada srpske bokserske scene, perjanica BK Loznica Semiz Aličić smatra da će majstorica biti neizvesna do samog kraja.

"Majstorica nam donosi jedan uzbudljiv meÄč, sa izjednačenim odnosom snaga na terenu. Nijanse ćee presuditi i lansirati novog šampiona Srbije u bokserskom ligaškom takmičenju za 2019/20. Ko god da to bude, zaslužno će nositi naslov šampiona", rekao je Aličić.

Finale na Gradskom trgu u Smederevu počinje u 19 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: