Pobedio Partizan, pa poručio: Volim ovaj klub najviše na svetu VIDEO

Centar Mornara iz Bara Uroš Luković poznat je kao veliki navijač Partizana, ali često ima posebnu inspiraciju protiv crno-belih.

Izvor: SS

Četvrtak, 17.09.2020.

16:10

Pobedio Partizan, pa poručio: Volim ovaj klub najviše na svetu VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Tako je bilo i u sredu uveče u Beogradu kada su Barani sa 73:68 dobili "parni valjak" u pripremnoj utakmici za novu sezonu.

''Očekivao sam pre utakmice da će biti baš baš teško. Putujemo svaki dan iz Čačka u Beograd, pa se vraćamo, tamo smo smo smešteni. Danas smo odigrali treću utakmicu u četiri dana'', počinje Luković u izjavi za Partizanov "jutjub" kanal.

Kako je u Mornaru?

''Super. Četvrta godina, da se ja pitam, bio bih doživotno'',
rekao je Luković. Kako ti se čini Partizan?

''Šta znam, rano je da ocenjujem. Njima je četvrta-peta pripremna utakmica, treba im vremena da se uigraju, ali mislim da ove godine neće biti loši''.Luković je ispričao kako je pomogao dečacima iz Podgorice koji nisu imali para za kartu za voz, ali su želeli da gledaju Partizan.

Nikada nije, pa ni sada, skrivao da je veliki navijač Partizana.

''Pa naravno, što bih krio. Volim ovaj klub najviše na svetu'', zaključio je Uroš Luković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: