Novak: Nedostaje mi publika

Novak Đoković nije odigrao savršen meč u drugom kolu Mastersa u Rimu, ali je bio zadovoljan svojim izdanjem.

Izvor: LN

Sreda, 16.09.2020.

14:41

Novak: Nedostaje mi publika
EPA-EFE/Clive Brunskill / POOL

Đoković se plasirao u osminu finala u Rimu pobedom od 2-0 nad Italijanom Salvatoreom Karuzom.

Ovo je bio prvi zvanični meč na šljaci za Srbina ove sezone (igrao i Adrija tur na toj podlozi), samo nedelju dana nakon igranja na njujorškom betonu.

"Volim da igram na šljaci, tu sam verovatno beležio najbolje rezultate u karijeri. Podloga je zahtevna fizički, svaki poen je fizički zahtevniji i traži mnogo više pripreme nego druge podloge, ali mislim da sam bio dobar za početak", izjavio je Đoković.

"Ja sam bio u Njujorku pa sam imao više vremena da se pripremim. Tako da je okej. Trenirao sam, pokušao sam da odigram što više poena i setova što je vrlo važno kada dolazite na turnir iz Serije 1.000. Karuzo je ovde odigrao tri meča (greška, nije igrao kvalifikacije već dobio 'vajld kard' prim. aut.), specijalista je za šljaku. Važno je što sam otvorio ovako dobro ovaj turnir", dodao je Novak i pohvalio italijanski tenis, odnosno italijanske tenisere kojih je bilo čak osam u drugom kolu turnira.

Ovaj turnir se igra bez publike kao što je bio slučaj i na USO.

"Nedostaje mi publika. Italija ima lepu tradiciju, ovaj turnir je tu jako dugo. Čudno je što je vrlo tiho, ali pretpostavljam da je to samo privremeno, barem se nadam, i na to moramo da se priviknemo", dodao je srpski teniser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: