Niko nikada kao Denver Nagetsi!

Košarkaši Denver Nagetsa uspeli su nešto što nijednoj ekipi u istoriji NBA plej-ofa nije pošlo za rukom.

Izvor: PT

Sreda, 16.09.2020.

06:00

Niko nikada kao Denver Nagetsi!
(Photo by Michael Reaves/Getty Images)

Ekipa Majka Melouna u istoj postsezoni uspela je dva puta da nadoknadi gubitak od 3:1 u seriji i da na kraju slavi sa 4:3.

Nagetsi su u prvoj rundi uspeli da preokrenu rezultat protiv Jute Džez, čime su postali tek 12. ekipa u istoriji koja je to uspela.

U narednom kolu, odnosno u polufinalu zapadne konferencije isto su učinili i protiv Los Anđeles Klipersa čime su ispisali istoriju NBA.

Ekipa predvođena Nikolom Jokićem pobedila je na poslednjih šest mečeva, kada im je pretila eliminacija, i u borbi za veliko finale igraće protiv Los Anđeles Lejkersa.

Jokić za sada u plej-ofu prosečno beleži 25 poena, 11 skokova i oko sedam asistencija.

Finale Zapada kreće u noći između petka i subote, što znači da će Nagetsi imati dva dana odmora.

Denver je načinio senzaciju i posle 1:3 izbacio Los Anđeles Kliperse u polufinalu Zapada. U finalu konferencije čeka ih okršaj s Lejkersima, a kvota da će baš tim Nikole Jokića osvojiti NBA ove sezone je 9,50, dok je kvota da će biti šampion Zapada 8,50. Pogledajte MOZZART kvote za osvajača NBA lige

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: