Nejmar: Rasizam, rasizam! VIDEO

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar prijavio je da ga je igrač Olimpika iz Marseja vređao na rasnoj osnovi u prvenstvenoj utakmici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.09.2020.

09:24

Default images

Embed from Getty Images Marsej je pobedio Pari Sen Žermen sa 1:0 golom Florijana Tovana i naneo mu drugi uzastopni poraz na početku francuskog prvenstva.

U nadoknadi vremena meča na "Parku prinčeva" isključena su petorica igrača, među kojima i Nejmar.

Pročitajte još Haos u Parizu – tuča, 5 crvenih, Nejmarova "ćuška" i pobeda Marseja VIDEO

On je udario defanzivca Olimpika Alvara Gonsalesa, a zatim su se sukobili Dario Benedeto i Leandro Paredes i nastala je tuča na sredini terena. Nejmar se požalio četvrtom sudiji da ga je na izlasku sa terena Gonsales vređao na rasnoj osnovi, a zatim je tu optužbu ponovio u kameru nakon što mu je VAR potvrdio crveni karton.

"Žalim samo što nisam imao priliku da se suočim sa tim ser*njom. VAR je snimio moju "agresiju", ali šta je sa onima koji su me nazvali majmunom i kurvinim sinom. Kaznite me, ali šta će biti sa njima"
, oglasio se Nejmar na Tviteru.

Osim Nejmara isključeni su i Benedeto, Paredes, Žordan Amavi i Lajvin Kurzava.

Posle dva kola Olimpik ima dve pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: