Tumbaković: Fizička nemoć

Ljubiša Tumbaković, selektor reprezentacije Srbije, rekao je da je fizička sprema glavni razlog poraza u Rusiji na startu Lige nacija B.

Izvor: PT

Četvrtak, 03.09.2020.

23:09

Tumbaković: Fizička nemoć
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

"Orlovi" su u Moskvi poraženi 3:1, a dva od tri gola došla su posle velikih grešaka odbrane.

"Najveća grupa naših igrača još nije u trenažnom procesu. Neki su došli sa jednim ili dva treninga. Pokazali su fizičku nemoć. Iznivelisaće se do oktobarskog termina, nadam se da će biti bolje", rekao je Tumbaković posle utakmice.

Tumbaković ističe da su domaći igrači imali prednost jer su već odigrali mnogo utakmica u domaćoj ligi

"Ruski igrači su bili u velikoj prednosti jer su imali 12 utakmica, šest kola iz prethodne i šest iz ove sezone. Videlo se da su u takmičarskom tonusu, da imaju bolju konekciju sa optom. Dok smo imali snage mogli smo da ispariramo naročito u prvom poluvremenu", kazao je Tumbaković.

Srbiju za tri dana očekuje meč sa Turskom u prvom kolu izgubila od Mađarske 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: