Mesi poštom obavestio Barselonu da napušta klub!

Lionel Mesi, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, obavestio je čelne ljude Barselone da posle 20 godina želi da napusti klub.

Izvor: PT

Utorak, 25.08.2020.

19:16

Mesi poštom obavestio Barselonu da napušta klub!
Photo by Manu Fernandez/Pool via Getty Images

Prema pisanju uglednih španskih novinara, Mesi je putem "Burofaksa", odnosno španske pošte, saopštio da želi da ode iz Barselone.

Mesi u ugovoru ima klauzulu na osnovu koje može da raskine saradnju sa katalonskim gigantom i to planira i da uradi.

"Danas je veoma tužan dan za navijače Barselone. Leo Mesi je saopštio da ne želi da nastavi saradnju s Barselonom. Posle 17 godina u prvom timu, najveći fudbaler svih vremena želi da napusti klub, a Bertomeu će ostati. Predsednik koji nije u stanju da zadrži Mesija ne bi trebalo da bude na čelu kluba", napisao je ugledni novinar Alfredo Martines.

Iako se i dalje čini da je nemoguće da Mesi napusti Barselonu, gotovo svi svetski mediji prenose da je Argentinac presekao i da naredne sezone neće nositi dres katalonskog giganta.

Argentinac će raskinuti ugovor s Barselonom i mediji prenose da je Mančester siti glavni kandidat da dovede 33-godišnjeg fudbalera. Katalonski klub prethodnih godina nije uspeo da Mesiju obezbedi ekipu sa kojom bi napao Ligu šampiona i posle ovogodišnje katastrofe protiv Bajerna, odlučio je da napusti klub.

Mesi je odigrao ukupno 731 utakmicu za Barselonu i postigao je 634 gola u svim takmičenjima.

Sada se čeka samo još zvanično saopštenje da dolazi do prekida saradnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: