Stanković: Ne može uvek da bude "med i mleko" VIDEO

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, prokomentarisao je duel protiv Spartaka.

Izvor: LN

Petak, 14.08.2020.

22:22

Stanković: Ne može uvek da bude
Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je dočekala ekipu iz Subotice i ostvarila pobedu rezultatom 3:2 u četvrtom kolu Linglong Superlige Srbije.

Stanković je utakmicu opisao kao "onu koja može da ode na jednu ili drugu stranu".

"Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana 'teški', da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude 'med i mleko' Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope", izjavio je Stanković posle meča.

Raspoloženi na meču četvrto kola SLS su bili napadači El Fardu Ben i Antonio Tomane. Reprezentativac Komora je postigao dva, a portugalski internacionalac jedan pogodak.

"Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, trebao nam je ovako motivisan protivnik".

Priliku da startuje kao najistureniji protiv Spartaka imao je Ben, a da bi i češće mogli da ga gledamo u toj ulozi potvrđuju reči šefa struke crveno-belih.

"Računam na njega kao špica. Dao je dva gola, promašio penal, ali uprkos tome, ostvario je fenomenalan učinak", podvukao je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: