Nedović: Rečeno mi je da je Panatinaikos porodica

Nemanja Nedović, srpski plejmejker, dao je intervju za zvanični sajt Panatinaikosa.

Izvor: SN

Četvrtak, 13.08.2020.

10:30

Nedović: Rečeno mi je da je Panatinaikos porodica
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Nedović je nedavno postao član atinskom Panatinaikosa i imaće zadatak da zameni Nika Kalatesa na poziciji plejmejkera.

Kaže da je uzbuđen što je došao i da ne može da dočeka da sezona počne.

"Moj put je bio dugačak, ali znate kako to ide, sve novo je interesantno. Moja žena i ja smo uzbuđeni što smo ovde. Posle pet meseci bez košarke, ne mogu da dočekam da krenem da treniram sa Panatinaikosom i da zaigram na zvaničnom meču", kaže Nedović za klupski sajt.

PAO se našao u finansijskoj krizi, otišli su neki bitni igrači, pa je na novim ljudima veliki pritisak, ali to ne brine Nemanju Nedovića.

"Sjajno je sa novim saigračima. Imao sam kontakt sa nekima preko Instagrama, a Papapetru mi je rekao da je Panatinaikos porodica, to je nešto što sam shvatio od prvog dana ovde. Osećam se odlično zato što sam u klubu sa tako dugačkom tradicijom i sa sjajnim navijačima"

Objasnio je Nedović i koji mu je cilj u dresu "zelenih" iz Atine.

"Želim da igram na nivou na kom sam igrao pre dve godine. Imao sam uspone i padove u poslednje vreme i ovo mi je novi početak. Naravno, najvažniji je tim i moj glavni cilj je da Panatinaikos pobešuje, posebno u Evroligi. Ići ćemo korak po korak i prvo ćemo probati da se kvalifikujemo u TOP 8, a posle toga ćemo videti"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: