Fiorentina šalje novac i Vlahovića za kapitena Udinezea?

Italijanski fudbalski klub Fiorentina spremna je na razmenu igrača sa Udinezeom.

Izvor: MT

Sreda, 12.08.2020.

14:45

Fiorentina šalje novac i Vlahovića za kapitena Udinezea?
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

"Ljubičasti" su zainteresovani za Rodriga de Paula, čija se vrednost procenjuje na oko 40.000.000 evra.

Za sjajnog kreativnog vezistu "zebri" interesovanje su pokazali i velikani – Juventus i Milan, međutim, do zastoja u pregovorima došlo je zbog previsoke cene.

Ona je naravno visoka i za Fiorentinu, ali čelnici ovog kluba u celokupni posao nameravaju da uključe i mladog Dušana Vlahovića.

Nekadašnji igrač Partizana (20) je u Firencu stigao u julu 2018, a prošle sezone postigao šest pogodaka na 30 mečeva, a postao je i prvi igrač rođen 2000. koji je odigrao utakmicu za ovaj klub.

Podsetimo, Fiorentinu bi ovog leta mogao da napusti još jedan srpski fudbaler, Nikola Milenković, koji je na listi želja trenera Milana Stefana Piolija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: