Bogdanović "jurio" tripl-dabl, Bjelici konačno 30+ minuta VIDEO

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Nju Orleans Pelikanse rezultatom 112:106.

Izvor: LN

Sreda, 12.08.2020.

08:25

Bogdanović
Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

Kingsi su upisali tek drugi trijumf posle sedam odigranih mečeva – i to opet protiv Pelikansa.

Podsetimo, obe ekipe su ostale bez šansi za plasmanom u plej-of.

Odlične partije videli smo od ova srpska igrača. Bogdan Bogdanović je imao 16 poena (7/10), šest skokova i sedam asistencija, a Nemanja Bjelica, koji je konačno dobio značajnu minutažu, 13 poena, pet skokova i dva uspešna dodavanja.

U prvom poluvremenu postignut je veliki broj poena, ali ni jedna ekipa nije uspela da stvori značajniju prednost.
To je u trećoj četvrtini pošlo od ruke Kingsima, koji su vrlo lako došli do +13, a Pelikansi nisu uspeli da značajnije zakomplikuju situaciju sve do kraja meča.

Pored Srba u ekipi Sakramenta su se istakli Herison Barns sa 25 poena i osam skokova i Heri Džajls sa 12 poena i 11 uhvaćenih lopti. Dieron Foks nije igrao.

Na drugjo strani rezervista Džalill Okafor je imao 21 poen, Frenk Džekson 18, a Lonzo Bol 16. Nisu igrali ni Brendon Ingram, ni Zajon Vilijamson, ni Džru Holidej, ni Džej Džej Redik.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: