Bogdanović i Bjelica polako krenuli da pakuju stvari

Sakramento Kingsi napustiće "Dizni svet" u Orlandu čim završe poslednju utakmicu, odnosno 13. avgusta posle duela sa Los Anđeles Lejkersima.

Izvor: PT

Ponedeljak, 10.08.2020.

17:45

Bogdanović i Bjelica polako krenuli da pakuju stvari
(Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images)

Prema saznanjima "Jahu Sporta", sve ekipe koje su eliminisane pre 12. avgusta, otići će iz kompleksa u Orlandu odmah po završetku poslednjeg meča.

Odmah posle utakmice igračima će biti dozvoljeno da se istuširaju u hotelu, potom će ručati i zatim ući u autobus koji će odvesti na aerodrom.

Kingsi su u noći između nedelje i ponedeljka izgubili sve šanse za doigravanje, što znači da će posle duela sa Los Anđeles Lejkersima napustiti "mehur".

Sakramento je razočarao u Orlandu, izgledao je loše na terenu i 14. godinu zaredom neće igrati među osam najboljih ekipa na Zapadu.

Bogdanović je u nastavku sezone beležio 19 poena, četiri skoka i 3,7 asistencija, dok je Bjelica dosta lošiji sa 7,3 poena i 5,5 skokova, ali i manje minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: