Drama u Češkoj – Zarko i Kvartararo priredili spektakl

Francuski vozač Žoan Zarko osvojio je pol poziciju pred trku za VN Češke u MotoGP šampionatu.

Izvor: SN

Subota, 08.08.2020.

17:20

Drama u Češkoj – Zarko i Kvartararo priredili spektakl
Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images

Posle kraće pauze se svetski šampionat u motociklizmu vratio "na velika vrata", a spektakularnu vožnju priredio je Žoan Zarko.

On je sa 1:55.617 postavio najbrži krug i lider u šampionatu Fabio Kvartararo morao je da pruži fenomenalan krug kako bi ga "skinuo sa trona".

Bio je brz, rizikovao je u svakoj krivini, ali mu se rizik ovoga puta nije isplatio pošto je pao u krivini broj 13 i ostao na startnom mestu broj 2, iza sjajnog Žoana Zarka.

Na trećoj poziciji bio je Franko Morbideli, potom ide Aleš Espargaro, pa Vinjales, Pol Espargaro, Bred Binder, Danilo Petruči, Đoan Mir, Valentino Rosi, Aleks Rins, Kal Kračlou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: