"Zbog Portera će ljudi gledati Denver – zvezda je rođena"

Skip Bejles, poznati američki novinar, komentarisao je Denverovu mladu zvezdu Majkla Portera juniora.

Izvor: PT

Sreda, 05.08.2020.

18:25

(Photo by Kim Klement - Pool/Getty Images)

Talentovani košarkaš odigrao je fenomenalnu utakmicu u pobedi nad Oklahomom i Bejles je prilično uzbuđen zbog njega.

Ističe da će upravo zbog Portera Denver postati ekipa koja će morati da se gleda na TV-u i da će potpuno promeniti franšizu.

"Sinoć je rođena zvezda u Denveru. Zvezda koja će promeniti franšizu. Visok je 208 centimetara i za tri šutira 42 odsto. Znam da ih je većinu pogađao jer je bio sam... Startovao je tek tri utakmice, juče je isto krenuo u prvoj postavi jer su Nagetsi bili bez Marija, Herisa i Bartona, što znači da je timu bila potrebna njegova dobra partija", rekao je Bejles i dodao:

"Tokom sezone je bio malo u timu, malo van njega jer 'ne želi' da ide na ofanzivni skok na način na koji Majk Meloun misli da može. Meloun ga vidi kao igrača koji lagano može da ima dvocifren broj skokova. Prethodne noći imao je devet skokova do poluvremena. I kada pogledate... o Bože 12/16 iz igre, 4/6 za tri i 12 skokova. Posle utakmice je rekao da je posla čak tri poruke treneru da mu se izvini zbog prošle utakmice u kojoj je imao jedan skok".

Porter junior postigao je 37 poena uz 12 skokova u trijumfu nad Oklahomom.

Nagetsi treću utakmicu u Orlandu igraju u sredu uveče protiv San Antonio Sparsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: