Loran Rober optužuje Sunesa

Izvor: B92, BBC

Utorak, 28.06.2005.

11:20

Default images

Igrač Portsmuta i bivši igrač Njukasla, Loran Rober napao je u izjavi za časopis San svog nekadašnjeg menadžera, Grema Sunesa.
Francuz je napustio Njukasl na kraju ove sezone, pošto je kraj iste dočekao na klupi. On smatra da njegov bivši tim mogao da osvoji kup UEFA, da je tim vodio neko drugi.

"Osvojili bismo trofej da je Sunes bio dovoljno inteligentan da vidi šta mu se dešava u klubu. Ako nastavi ovako dobiće otkaz koji i zaslužuje."

Rober je bio veoma ljut na Sunesa kada ga je ovaj premestio na klupu.

"Stavljao je  decu u tim samo da bi mene nervirao. Ponašao se kao dete," dodao je  Rober.  
"Naš sukob je doživeo lično i kaznivši mene, kaznio je ceo tim. Siguran sam da mu je i Širer rekao da me stavi u prvi tim ali ni to nije pomoglo. Neće daleko stići ako nastavi da urla na igrače i treska vratima."

Rober je otkrio da nije bio jedini kome je smetao takav odnos prema igračima u svlačionici.

"Mnogo igrača je nezadovljno svojim odnosom sa Sunesom ali nemaju dovoljno hrabrosti da to javno kažu. Ja se nikada nikoga nisam plašio." 

"Ništa dobro se neće dogoditi ni igračima, ni navijačima, ni predsedniku dokle god je on menadžer, " dodao je Francuz.

Brza reakcija uprave Njukasla

Uprava Njukasla odlučila je da kazni Robera jer je napao Grema Sunesa posredstvom medija.

Na zvaničnom sajtu kluba izašla je kratka objava "Njukasl junajted  kaznio je Lorana Robera oduzimanjem dve nedeljne plate zbog kršenja klupske discipline i izjave protiv menadžera kluba Grema Sunesa. O ovoj odluci biće obavešteni i Rober i Portsmut, za koji ovaj igrač sada nastupa."

Ova informacija unosi zabunu po pitanju statusa francuskog igrača. U Njukaslu ističu da je igrač u Porsmutu na pozajmici sa mogućnošću preuzimanja, pa je shodno tome odluka o kažnjavanju regularna.

"S naše tačke gledišta, ovde se radi o pozajmici igrača" izjavio je predstavnik za štampu Premijer Lige.

Rober neće biti u mogućnosti da nastupi na meču sa Njukaslom, iako u Portsmutu tvrde da će biti u sastavu protiv svog dosadašnjeg tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: