Plan za održavanje US Opena: "Mehur", testiranja, obezbeđenje i žestoke kazne

Američka teniska asocijacija (USTA) ima zanimljiv plan za održavanje US Opena.

Izvor:

Utorak, 04.08.2020.

20:15

Plan za održavanje US Opena:
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

USTA će sprovesti plan sličan kao i NBA i igrači će boraviti u "mehuru".

Igrači će prilikom boravka u Njujorku moći da odsednu ili u hotelima koje USTA odredi ili da zakupe privatne kuće. Ako se odluče da sami nađu sebi smeštaj, postoji nekoliko stvari na koje moraju da obrate pažnju.

Igrači će morati da imaju obezbeđenje non-stop i moraće da daju informacije USTA o svom kretanju i aktivnostima.

Teniseri neće moći da preko interneta nađu smeštaj, ni preko jedne agencije, niti će moći da iznajmljuju kuće ili stanove od lokalnih stanovnika, a niti će moći da budu u kontaktu sa ljudima koji žive u toj regiji.

Takođe, teniseri neće moći da odsedaju sa prijateljima ili porodicom.

Svako ko ne bude odsedao u hotelu koji odredi USTA, moraće da dođe do tog hotela i testira se na koronavirus, a igrači će morati da se testiraju svakog dana.

Društvo u mestu gde odsedaju mogu da imaju samo ako se i oni testiraju na koronavirus.

Ako neki teniser napusti "mehur", biće kažnjen novčano i izbačen sa turnira i neće moći da učestvuje na narednom US Openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: