Jokić "dominirao" i van terena: Nisi ti toliko pametan VIDEO

Nakon što je u pobedi protiv Oklahome ostvario "tripl-dabl", Nikola Jokić bio je veoma raspoložen u razgovorima sa medijima.

Izvor: SS

Utorak, 04.08.2020.

12:00

Jokić

Posle utakmice je odgovarao na pitanja novinara putem linka, a konferenciju je započeo duhovitim rečima upućenim portparolu Denver Nagetsa.

On se zove Kodi Vajz (Wise na engleskom znači mudar ili pametan), i zbog toga se srpski centar našalio

"O, Kodi Vajz, nisi ti toliko pametan", nasmejao je Jokić novinare na početku.

Prvo pitanje bilo je vezano za njegove "klač" momente u završnicama, kada uzima loptu u ruke i rešava utakmice.

"Rekao sam saigračima tada: tim koji ima više energije, ko ima više strasti, taj će da pobedi. Želeo sam da budemo baš takvi. Razlika je na kraju upravo bila u tom pristupu", odgovorio je Nikola. Sledeće pitanje odnosilo se na rekord karijere mladog Majkla Portera juniora i njegovu saradnju s njim.

"Majkl Porter junior je velika meta, a i snažan je, kada ga vidite gde treba, sve je lako. Samo treba da nastavi tako, sa ovakvom energijom".

Trojica startera Denvera Marej, Heris i Barton su propustili ovaj meč.

"Iskreno, ne možemo da razmišljamo o tome. Treba da sa onim što imamo - igramo najbolje što možemo. Momci su uskočili, Monte i Pi-Džej (Dozijer) su bili bolji nego u prethodnom meču. Ne smemo da razmišljamo o onima koji nisu tu, oni nam svakako nedostaju, ali energija je bitna od onih koji jesu tu".

"Sviđa mi se što igram i sa nekim drugim momcima. Interesantno je!", dodao je Jokić.
Photo by Kim Klement-Pool/Getty Images
"Dobro, bila nam je potrebna ova pobeda. Neki igrači su nam se tek nedavno pridružili, meni je ovde već treća nedelja... Polako se svako 'pronalazi', pobede zato i jesu važne, ali nismo mi ovde došli da bismo ostvarili jedan trijumf".

Jedno od pitanja bilo je i vezano za prazne tribine zbog pandemije koronavirusa.

"Znate, nije meni ovo prvi put. Igrao sam ja u karijeri bez publike, ili sa vrlo malo gledalaca na tribinama, tako da meni ovo i nije baš novo. Meni je ovo maltene normalno. Viđao sam već to"
, rekao je Jokić i na kraju još jednom podsetio Kodija Vajza da "nije toliko pametan"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: