Cvetković se iz Voždovca seli za Izrael

Dosadašnji fudbaler Voždovca Nenad Cvetković danas je uspešno obavio lekarske preglede u Izraelu i parafirao višegodišnji ugovor sa Ašdodom.

Izvor: PT

Ponedeljak, 03.08.2020.

23:50

Cvetković se iz Voždovca seli za Izrael
Foto: FK Voždovac

Kako je naveo Voždovac u saopštenju, pored nekoliko ponuda iz inostranstva koje su pristigle za ovog štopera izdvojila se ona koju su poslali Izraelci, te je tako nakon dogovora klubova i Cvetković dogovorio svoje uslove i ozvaničio saradnju sa Ašdodom.

Cvetković je u Voždovac došao iz Zemuna prošlog leta i za "zmajeve" je upisao 21 nastup.

"Želeo bih da zahvalim svima u Voždovcu na nezaboravnih godinu dana i na velikom poverenju koje sam dobio od ljudi iz kluba. Svi su učinili da se osećam sjajno kao čovek i igrač i to nikada neću zaboraviti. Biti deo Voždovca bilo je prelepo fudbalsko iskustvo. Želim 'zmajevima' sve najbolje u ovoj sezoni", rekao je Cvetković za sajt Voždovca nakon potpisa ugovora.

Ovo je treći transfer koji je Voždovac ostvario ovog leta. Pre Cvetkovića prihvaćene su ponude za Nemanju Nikolića i Lazara Zličića koji su novi fudbaleri Tuzle Siti, odnosno Kišvarde.

Klub je kao slobodan igrač napustio Nikola Mikić, dok su na pozajmici u Inđiji Vasilije Bakić i Stefan Purtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: