Kad Harden "zaključa" Janisa VIDEO

Džejms Harden je još jednom bio predvodnik Hjuston Roketsa.

Izvor: SN

Ponedeljak, 03.08.2020.

09:00

Kad Harden
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Ponovo su Džejms Harden i Rasel Vestbruk na pozitivnoj strani kritika, sada je ovaj tandem nosio Roketse do pobede nad Milvokijem rezultatom 120:116.

Rasel Vestbruk je bio najefikasniji ubacivši 31 poen uz 6 skokova i 8 asistencija, dok je Harden imao 24 poena i po 7 skokova i asistencija.

Ipak, Harden se na ovom meču posebno istakao u odbrani. Da, dobro ste pročitali, Džejms Harden je u završnici utakmice odigrao odličnu odbranu.

Kao što možete videti na snimku, prvo je sa strane pomoći pritrčao i Janisu Adetokumbu ukrao loptu, da bi u narednom posedu direktno preuzeo Janisa i "zaključao" ga, pa je grčki košarkaš umalo izgubio loptu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: