"Hrvat je divljao i osramotio klub – strpljenju je došao kraj"

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović glavna je tema u italijanskoj sportskoj štampi već duže vreme.

Izvor: MT

Subota, 01.08.2020.

17:30

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Pre dve nedelje je u nju dospeo nakon što ga je policija uhvatila pijanog za volanom, zbog čega je ostao bez vozačke dozvole.

Poslednji u nizu skandala je i onaj koji se dogodio pre dva dana u milanskoj bolnici, o čemu je pisala agencija "ANSA".

"Bila je to nemirna noć za Hrvata. Brozović je divljao na odeljenju Hitne pomoći u bolnici gde je preko reda tražio da ga puste u posetu prijatelju, 42-godišnjem Hrvatu, s lakše povređenom nogom. Fudbaler je toliko iznervirao radnike da su ovi morali pozvati policiju", piše "ANSA".

Brozović, koji se navodno osećao na alkohol, smirio se tek nakon pretnji dolaska policije.

Na kraju se izvinio, ali čini se da mu čelnici Intera ovoga puta neće oprostiti.

"Inter je izbegao da komentariše ovaj incident, ali Brozović je osramotio klub i njegovo će ponašanje imati posledice, pogotovo sada kada bi svima fokus trebao biti na završnici sezone koja će uvelike odrediti budućnost kluba. Cilj kluba je drugo mesto u prvenstvu i osvajanje Lige Evrope, a Brozovićevo ponašanje očito pokazuje da nije fokusiran na planove Intera. Zbog svog ponašanja Brozović je završio na transfer listi i Inter je počeo gledati što se nudi na tržištu kako bi se riešio Hrvata. Pre godinu dana klub mu je oprostio nekoliko incidenata, sad se čini da je kraj strpljenju i da je Brozović prešao granicu", dodaje se u tekstu.

Brozović je ove sezone odigrao 31 utakmicu, postigao tri pogotka i zabeležio pet asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: